DIMEE

DIMEE
Omdat een maxi-cosi meer is dan alleen een autostoeltje


Standaard maxi cosi’s zijn vaak saai

Hoewel het officieel bedoeld is als autostoeltje, zie je de maxi-cosi heel vaak ook in het straatbeeld opduiken. Regelmatig zie je ouders rondlopen en -fietsen met een kindje, verpakt in een maxi-cosi. Helaas is dat vaak in een standaard versie, met saaie en nietszeggende kleuren.

Hoe is het mogelijk dat in deze wereld vol kleur en moderne ontwerpen, een noodzakelijk iets als een maxi-cosi zo’n kleurloos en saai ontwerp blijft? 


De meeste stoelhoezen zijn niet veel beter

Menig moeder probeert haar autostoeltje op te vrolijken door het te bedekken met een zelfgemaakte doek of een kleurige badstofhoes. Jammer genoeg ziet dat er over het algemeen wat rommelig uit. 

De vervangende hoezen die je kunt kopen zijn vaak geen haar beter dan de standaard versies. Hooguit kun je de kleur en de print veranderen, maar een echte verbetering is het niet. Je maxi cosi blijft een beetje saai en fantasieloos. Bovendien sluiten de hoezen vaak niet goed aan en blijf je de randen van je oorspronkelijke bekleding zien. Ook niet ideaal.

 

Onze hoezen strálen

Onze collectie is anders. Want wij hebben, in samenwerking met een designer in New York, een prachtige collectie stoelhoezen ontwikkeld waar je U tegen zegt. Sprankelende, vrolijke en uitdagende bekleding die je maxi cosi laat léven en een hippe uitstraling geeft. Hoezen met fantasierijke prints en uitdagende kleuren.
 

Hoe staat het met jouw maxi cosi? 

Is jouw maxi-cosi standaard bij je kinderwagen geleverd en vind je hem saai? 
Heb je een tweede kindje gekregen en wil je je maxi-cosi helemaal opnieuw bekleden? 
Heb je je maxi-cosi van iemand overgenomen en wil je er graag iets aan veranderen? 


Laat je dan inspireren door ons fantastische aanbod!
 

Laat zien wie je bent!

Wij maken regelrechte designs voor jouw maxi-cosi: speciaal ontworpen bekleding voor je autostoeltje, die nergens anders verkrijgbaar is. Wij ontwerpen unieke stoelhoezen van niet één, maar twee, of zelfs drie verschillende stoffen, op een prachtige manier afgezet met een vrolijke bies. 

Wij maken kunstwerken. Voor jouw maxi cosi. Met kleurrijke en vrolijke prints, waarmee je kunt laten zien wie je bent en dat je geniet van het leven! 

 

Exclusief voor jou!

Vind jij bij ons jouw eigen prachtige design, dan kun je er van op aan dat het exclusief is. Van elke set die wij maken zijn er maar een paar. Want elke stof die wij daarvoor gebruiken komt van een kunstenaar uit de VS. En van elke stof is maar een paar meter beschikbaar. Nabestellen is niet mogelijk. Op is hier ook daadwerkelijk óp. 

Jouw stoeltje blijft daarom altijd bijzonder. Met een hoes van de exclusieve collectie van Dimee. 

 

Uitgebreide collectie 

Onze collectie bestaat niet alleen uit stoelhoezen, maar ook uit verkleinkussens, gordelbeschermers en zonnekappen. En daarmee kun je mixen en matchen en eindeloos combineren. Wij besteden enorm veel aandacht aan onze designs. De exclusieve details, de fantasierijke dessins en de perfecte pasvorm maken onze hoezen daarom stuk voor stuk een sterke creatie. 
 

Comfortabel design

Al onze producten zijn gemaakt van 100% zachte, soepele katoen. De stoffen zijn huidvriendelijk, absorberend en ademend. Onze hoezen zijn dus niet alleen mooi. Ze zijn ook heel comfortabel voor je kindje. En precies dát maakt onze collectie helemaal af.


Tracteer jezelf en je kleintje nu op een unieke look en laat zien wie je bent, met een exclusief design van Dimee!